Το Προφίλ Ιστορικό Μέλη Δ.Σ Φιλοσοφία


Η εταιρεία ΦΡΟΖΙΤΑ έχει ως βασικό αντικείμενο την παραγωγή κατεψυγμένων φρούτων και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ευρώπη. Η φιλοσοφία της ήταν είναι και θα είναι η παραγωγή προϊόντων που μπορούν και ικανοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές των πελατών της. Η ίδια φιλοσοφία μας έδωσε το ερέθισμα να προβούμε σε ενέργειες με βασικότερο στόχο να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και να βρούμε τρόπους ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους σε περισσότερα προϊόντα.

Αν και η εταιρεία ΦΡΟΖΙΤΑ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων από το 2005, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από την έναρξη της εταιρείας. Πλέον η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε παραπλήσιους κλάδους μεταποίησης φρούτων όπως η παραγωγή ασηπτικού χυμού (συμπυκνωμένου ή απλού) καθώς επίσης και ασηπτικού κύβου. Τα βήματα αυτά σχεδιάστηκαν προσεκτικά και πραγματοποιήθηκαν σε βάθος χρόνου με βάση το πλάνο που είχε σχεδιάσει η διοίκηση της εταιρείας. Αυτό είχε ως σκοπό την αποφυγή λαθών και την επίτευξη της προτεραιότητας της που δεν είναι άλλη από την παραγωγή πρότυπων προϊόντων με γνώμονα τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές της αγοράς και ως απώτερο στόχο την πλήρη ικανοποίηση όλων των πελατών της.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων εμπορικών σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας μας και των πελατών μας και σε συνδυασμό με την επικοινωνία να γνωρίζουμε τις νέες ανάγκες της αγοράς και να τις συμπληρώνουμε στο έπακρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας η οποία ακολουθείται από την αρχή και αποτελεί τη μυστική συνταγή της εταιρείας και είναι αυτή που έφερε την εταιρεία να αποτελεί πρότυπη βιομηχανία μεταποίησης φρούτων στον κλάδο των κατεψυγμένων και όχι μόνο. Η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας της εταιρείας μας και των προϊόντων της αποτελεί μια δέσμευση με στόχο να παρέχουμε έξτρα κίνητρα στους πελάτες μας αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΦΡΟΖΙΤΑ ΑΕΒΕ.
x

Our new site is coming!

The content will be updated very soon...
Come back and visit us again!


Press ESCAPE, Click on X (right-top) or Click Out from the popup to close the popup!