Το Προφίλ Ιστορικό Μέλη Δ.Σ Φιλοσοφία


Η εταιρεία ΦΡΟΖΙΤΑ ΑΕΒΕ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες κατεψυγμένων φρούτων (βερύκοκο, κεράσι, ροδάκινο) και ασηπτικών προϊόντων (Πουρές, Κύβος)τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία νεοσύστατη εταιρεία, που βρίσκεται στο 16ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Γιαννιτσών-Εδέσσης και έχει ως έδρα της την Καλλίπολη Σκύδρας (Ελλάδα).

Η ΦΡΟΖΙΤΑ ΑΕΒΕ είναι ένα εποχιακό εργοστάσιο όσον αφορά την περίοδο παραγωγής των προϊόντων της, με περίοδο παραγωγής τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος) όπου και γίνεται η συγκομιδή των Πρώτων Υλών. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία καλείται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για 12 μήνες. Η καινοτομία της ΦΡΟΖΙΤΑ έγκειται στο γεγονός ότι παράγει ταυτόχρονα τα τρία ακόλουθα προϊόντα: 1) IQF Individually Quick Frozen Peaches, Apricots & Cherries , 2)Aseptic Peach Dices, Apricot Dices, 3) Aseptic Peach, Apricot, Apple Puree single strength or concentrated.

Πρόκειται για μια εταιρεία με υψηλά εξειδικευμένο σε αυτόν τον κλάδο προσωπικό και με άρτια οργάνωση των τμημάτων της, έχοντας ως στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων καθώς επίσης και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται επίσης σε πελάτες του εξωτερικού απ' όλο τον κόσμο. Τέλος η εταιρεία από την ίδρυσή της χαράσσει μία συνεχή πορεία ανάπτυξης στον τομέα μεταποίησης φρούτων, που ως απώτερο στόχο έχει τη βελτίωσή της σε όλους τους τομείς της.
x

Our new site is coming!

The content will be updated very soon...
Come back and visit us again!


Press ESCAPE, Click on X (right-top) or Click Out from the popup to close the popup!